„Az a világunk, amit megteremtünk magunknak”. Ezzel a jelmondattal kezdte meg az idei tanévet gimnáziumunk Diákönkormányzata. Az elmúlt évhez képest újjáalakult a DÖK, melynek elnöki posztját idén Keller Csongor 12.a osztályos diák tölti be. Elnökhelyettesnek Süttö Biankát (10.b) választották meg az osztályképviselők. A DÖK tanácsadó tanára megbízást Paál Judit tanárnőtől Kleinhappelné Nagy Edit tanárnő vette át. A jelmondat mellett új logót is terveztek az osztályképviselők, amely Pálmai Rudolf 12. b osztályos diákunk jóvoltából elkészült és a diákönkormányzat programjával együtt felkerült az iskola honlapjára.
Sokszínű, eseménydús, de nem könnyű tanév áll előttünk. Szeptember hónap az összehangolódás, a tervezgetések, az éves program megírásának jegyében telt. Közös munkánk első gyümölcse az „Egy csepp teaház” lett, melynek ötlete sokakat magával ragadott, lelkes team alakult és így ennek megvalósítása csupán két hónapot vett igénybe. Az őszi szünet után visszatért diákok örömmel fogadták annak lehetőségét, hogy a nagyszünetben illetve délutánonként egy bögre tea és egy kis teasütemény mellett zenélhetnek, beszélgethetnek egy hangulatos, századfordulót idéző környezetben.
Reméljük, munkánkkal hozzájárulunk a diákélet színesebbé tételéhez. Igyekszünk lelkesedésünket megőrizve, feladatainknak eleget tenni, programjainkat megvalósítani. Munkánk során szívesen fogadunk minden új javaslatot, támogatást. Köszönöm szépen minden kedves kollégának és diáknak a pozitív hozzáállást és a biztatást!

 

                                                                                               Kleinhappelné Nagy Edit
                                                                                              DÖK tanácsadó tanár